About PVMT

Elke patiënt(e) is een uniek individu. Vaak zijn de oorzaken van (complexe) musculoskeletale aandoeningen multi-factoriëel en is uw pijnervaring een individueel gebeuren. Daarom zoeken de therapeuten van PVMT welke behandeling het meest efficiënt is voor uw aandoening.

About PVMT

PVMT staat voor Praktijk Voor Musculoskeletale Therapie. PVMT is de groepspraktijk van Wim Dankaerts en collega's. Bij PVMT kan je terecht voor de behandeling van rugaandoeningen en andere musculoskeletale aandoeningen. Musculoskeletale aandoeningen is een verzamelnaam voor klachten die het gevolg zijn van aandoeningen van het bewegingstelsel (spieren, gewrichten en zenuwen). PVMT is gevestigd in het centrum van Tienen (Minderbroedersstraat #36).

Elke patiënt(e) is een uniek individu. Vaak zijn de oorzaken van (complexe) aandoeningen multi-factoriëel en is uw pijnervaring een individueel gebeuren. Daarom zoeken de therapeuten van PVMT welke behandeling het meest efficiënt is voor uw aandoening.

De praktijkvisie van PVMT is daarom: samen met u op zoek gaan naar de oorzaak van uw klachten waarop een gerichte individuele interventie kan volgen!