PVMT

Wannes Van Hoof

Wannes Van Hoof studeerde af als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie aan de KU Leuven (2010). In 2011 behaalde hij het diploma van postgraduaat in de gevorderde musculoskeletale revalidatie: manuele therapie en sportkinesitherapie (KU Leuven). Hij is erkend kinesitherapeut en Manueel therapeut (IFOMPT) en houder van een bijzondere beroepsbekwaamheid in de Manuele Therapie. Om zijn expertise verder uit te bouwen en up-to-date te blijven volgt Wannes op regelmatige basis bijscholingen.

Wannes werkt ook als wetenschappelijk medewerker aan de KU Leuven en behaalde in 2020 zijn doctoraat met onderzoek binnen het domein van de lage rugpijn. Een overzicht van zijn publicaties kan u hier terugvinden. Naast deze onderzoeksactiviteiten is Wannes ook al verschillende jaren docent aan de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen van de KU Leuven.

Naast zijn werk heeft Wannes een grote passie voor de natuur, avontuur, beweging/sporten (fietsen, lopen, wandelen, klimmen, ravotten met zijn 2 kinderen,…) en zijn gezin.

Wannes werkt deeltijds (maandag en woensdag) in de PVMT groepspraktijk. Consultaties zijn uitsluitend op afspraak.

Wannes heeft een specifieke interesse en uitgebouwde expertise in:

  • Aandoening van de wervelkolom (nek en rug)
  • Hoofdpijn en oorsuizen
  • Aandoening van het kaakgewricht (ATM)
  • Complexe en persisterende pijnklachten
  • 2e opinies
  • Sportkinesitherapie (preventie en revalidatie)

Lid van Axxon, MATHERA (ABSG)
RIZIV: 5/38613/28/527 – niet geconventioneerd
KBO: BE0781 793 967 (AWsome BV)
Tarieven: 40€/consult (20-30'), 1e consult 80€ (1u), OMNIO statuut: riziv tarief