Contact en info

PVMT is gelegen in het centrum van Tienen, in de Minderbroedersstraat 36. PVMT is erg gemakkelijk bereikbaar via alle invalswegen en de buitenring rond Tienen. U kan dichtbij (gratis) parkeren op de parking van de kazerne.

Contactinformatie

Minderbroedersstraat 36/1
3300 Tienen

Tel: 016 82 25 88

Locatie & route

PVMT is gelegen in de Minderbroedersstraat 36, in het centrum van Tienen. PVMT is erg gemakkelijk bereikbaar via alle invalswegen en de buitenring rond Tienen.

Er is gratis parkingkeermogelijkheid op de kazerne parking (Menegaard/Sint-Jorisplein). Enkel het deel t.h.v. de Spar is betalend. PVMT is op wandelafstand van deze parking en kan vlot te voet bereikt worden via de doorgangstunnel t.h.v. de Spar of deze t.h.v. de Kringloop winkel. Meestal is er ook voldoende parking (betalend) in de Minderbroedersstraat t.h.v. de praktijk zelf.

Openingstijden en afspraken

PVMT is alle werkdagen geopend. Consultaties zijn uitsluitend op afspraak via 016 82 25 88.

Eerste afspraak

Bij een eerste afspraak is het nuttig dat u volgende zaken meebrengt:

  • identiteitskaart
  • 3 kleefvignetten van uw mutualiteit
  • voorschrift van de dokter of specialist
  • medische beeldvorming (RX, CT, MRI, echo...) en verslagen (indien voorhandig) van voorgaande onderzoeken die u recent hebt laten uitvoeren voor de aandoening waarvoor u in behandeling komt

Vul hier het formulier in om een eerste afspraak te maken.

Annulatie of verplaatsing

In geval van ziekte of andere verplichtingen dient u 24 uur voor aanvang uw afspraak te annuleren. Tenzij overmacht worden afspraken die niet binnen de 24 uur worden afgezegd in rekening gebracht.

Terugbetaling

U kan een gedeeltelijke terugbetaling krijgen onder de vorm van kinesitherapie indien u aangesloten bent bij een erkend ziekenfonds en in het bezit bent van een geldig medisch voorschrift (van een verwijzende huisarts of specialist).

Consultaties enkel op afspraak - 016 82 25 88