Therapeutische Massage

Steeds meer mensen erkennen in deze hectische tijden de weldadige werking van Therapeutische Massage. Toch aarzelen velen om de stap te zetten. Massage wordt vaak nog altijd beschouwd als een luxueus verwenmoment in plaats van een therapeutische behandeling.

Massage maakt nochtans al eeuwenlang en wereldwijd deel uit van de gezondheidszorg. De moderne geneeskunde met onder andere een groot aanbod aan medicatie heeft bij ons deze vorm van verzorging lange tijd naar de achtergrond verdrongen. Echter, een natuurlijke en persoonlijke aanpak wordt vandaag opnieuw belangrijker. Mensen zijn meer op zoek naar manieren om hun gezondheid preventief te ondersteunen om langer fit, actief en pijnvrij te blijven.

Een Therapeutische Massage stimuleert de aanmaak van endorfine, verbetert de bloedsomloop, de afvoer van afvalstoffen en het herstel van de cellen. Op regelmatige basis kan het zeer werkzaam zijn bij onder andere hoofdpijn, nek- en rugklachten, reumatische pijn en spanningen. Massage helpt je om je lenigheid en vitaliteit te herwinnen en je beter in je vel te voelen.

Als u nog nooit een Therapeutische Massage hebt gehad en er wat aarzelend tegenover staat, is het onze eerste zorg om u op uw gemak te stellen. De meeste mensen vergeten hun twijfels zodra de behandeling begint. Wij zijn er zeker van dat dit voor u hetzelfde zal zijn. Het is onze vaste overtuiging dat het belangrijk is om je lichaam te behandelen als je beste vriend, onafhankelijk van je leeftijd, conditie of lichaamsbouw.

  • Dieptemassage: hierbij wordt gebruik gemaakt van drukpunten en klassieke massagetechnieken om de spieren weer soepel te maken, de bloedcirculatie te verbeteren, pijnen te verzachten en blokkades weg te nemen.
  • Ontspanningsmassage: als u stressgevoelig bent en maar moeilijk kan ontspannen, is dit de behandeling voor u. De langzame, vloeiende en kalmerende technieken zorgen ervoor dat u mentale en lichamelijke spanningen kan loslaten en dat uw concentratievermogen groter wordt.
  • Zwangerschapsmassage: kan u helpen om beter het hoofd te bieden aan spierspanningen en andere lichamelijke of mentale ongemakken tijdens de zwangerschap; na de geboorte is massage een goede manier om sneller te herstellen van de bevalling.